Tarinamme

“Mistä tämä herkkutaivas sai alkunsa?”, henkäisi hurmioitunut asukas. PetriS Chocolate Room kerää yhteen laadukkaan herkuttelun ystävät ympäri Suomen. Suussasulavat kakut ja suklaat saavat asiakkaamme ajamaan (tai pyöräilemään!) satoja kilometrejä. Petri Sirén onkin luonut himoitun, suomalaisen suklaabrändin, joka tunnetaan kansainvälisestikin.

Yli 20 vuotta huippukonditorioissa työskennellyt Petri halusi syventää suklaaosaamistaan ja alkoi valmistamaan suklaapraliineja iltojensa ratoksi kotonaan. Alan kirjallisuutta alkoi kertymään nurkkiin huikeita pinoja ja lopulta eri raaka-aineita oli niin paljon, että valmistukselle oli rakennettava oma tila. Kaikki praliineja maistaneet ihastuivat luomuksiin silmittömästi ja koko perhe lähti Suklaafestareille 2008 kokeilemaan myyntiä. Suklaafestarit olivat menestys — osa asiakkaista osti aluksi yhden maistiaisen ja ryntäsi takaisin ostamaan praliineja kymmenittäin.

Kahvila-suklaapuodit Vanhassa Porvoossa ja Mathildedalin Ruukissa

Petri ja Nina Sirén tarttuivat tilaisuuteen lähteä yrittäjiksi Fiskarsin Ruukiin. Ensimmäinen kahvila-suklaapuoti avattiin kesällä 2009 ja ajatuksena oli pyörittää myymälää perheen voimin. Kahvilan suosio yllätti täysin ja henkilökuntaa pitikin palkata nopeasti. Työllistämmekin sesonkiaikoihin yli 20 työntekijää! PetriS Chocolate Room’eja on ollut niin Etu-Töölössä, Ullanlinnassa, Vanhassa Kauppahallissa kuin Tapiolassakin. Pienten lasten takia yrittäjäpariskunta päätti kuitenkin keskittyä muutamaan kahvila-suklaapuotiin. Nykyään PetriS Chocolate Room toimii Vanhassa Porvoossa Jokikadulla sekä Mathildedalin Ruukissa. Verkkokauppamme palvelee myös kauempana asuvia!

Mikä tekee PetriS Chocolate Room’in tuotteista niin erinomaisia?

Emme tingi laadusta — suklaamme ovat maailman parhaimmistoa. Meille aitous ja eettisyys ovat tärkeitä arvoja. Tuotteissamme ei käytetä säilöntäaineita, vaan mm. aitoja marjoja sekä hedelmiä. Tämän takia praliiniemme säilyvyysaika on 4 viikkoa. Haluamme tuoda aitoja, taivaallisia makuyhdistelmiä. Suosituimpia praliinejamme ovatkin marjaiset maut, merisuolayhdistelmät sekä klassiset tryffelit. Maahantuomme suurimman osan raaka-aineista itse, sillä haluamme vain parasta. Pistaasimme tulevat Brontesta, vanilja titenkin madagaskarilta ja mantelit Välimereltä.

Kakkujemme unelmankevyttä rakennetta ja makumaailmaa ihastellaan jatkuvasti. Kakkumme ovatkin intohimoisen, pitkän kehitystyön tulosta. Suurin osa kakuistamme on luontaisesti gluteenittomia, koska käytämme vehnäjauhon tilalla laadukasta ja maistuvampaa mantelijauhoa. Varoitamme, nämä kakut aiheuttavat addiktiota — tervetuloa maistamaan!