Kuvaus
Valmistusaineet:
Mendiants-suklaakiekot: Valkosuklaa (sokeri, maitojauhe, kaakaovoi, vanilija, soijalesitiini), maitosuklaa (sokeri, kaakaomassa, maitojauhe, kaakaovoi, vanilija, soijalesitiini), tumma suklaa kaakaopitoisuus väh. 60% (sokeri, kaakaomassa, kaakaovoi, vanilija, soijalesitiini), täytteet: manteli, aprikoosi, mustikka, merisuola.
Praliinit:
Vadelma:tumma suklaa 65%(kaakaomassa,sokeri,kaakaovoi,vanilija,soijalesitiini),vadelmapyre,kookoskerma, raakaruokosokeri,glykoosi,mansikkapyre.
Savustettu merisuola: maitosuklaa(maitojauhe,kaakaomassa,sokeri,kaakaovoi,vanilija,soijalesitiini), laktoositon kerma, raakaruokosokeri, glykoosi, laktoositon voi, savustettu merisuola.
Cappuccino: maitosuklaa 39%(sokeri,kaakaomassa,kaakaovoi,vanilija,soijalesitiini),laktoositon kerma,sokeri,glykoosi,laktoositon voi, kahvi.
Chili: tumma suklaa 70%(kaakaomassa,sokeri,kaakaovoi,vanilija,soijalesitiini), kookoskerma, raakaruokosokeri, glykoosi, punainen chili, merisuola.
Kolmen suklaan cookiet:
Valmistusaineet: tumma suklaa (kaakaomassa, sokeri, kaakaovoi, vanilija, soijalesitiini),
maitosuklaa (sokeri, maitojauhe, kaakaomassa, kaakaovoi, vanilija, soijalesitiini), valkosuklaa
(sokeri, maitojauhe, kaakaovoi, vanilija, soijalesitiini), vehnäjauho, kananmuna, fariinisokeri,
kaakaojauhe, ruokasooda, suola.
Valmistettu tuotantotiloissamme Porvoossa, jossa käsitellään myös viljatuotteita sekä pähkinöitä.
Suklaapraliiniemme valmistuksessa käytetään tuoretta kermaa, aitoja marjoja sekä hedelmiä, tästä johtuen niiden säilyvyysaika on kaksi-neljä viikkoa postituspäivästä.
Arviot
Tuotearvioita ei vielä ole.