PETRIS CHOCOLATE ROOM

Tilauskakut

Valmistamme alusta alkaen täysin käsityönä suurta kiitosta keränneet kakkumme.

Reseptimme ovat syntyneet lähes kolme vuosikymmentä kestäneen konditoriatyön tuloksena.

 

Tilausaika 2 työpäivää.

Koristelut voivat vaihdella.

 

4-6 hengen 14 cm 21,90 €

8-10 hengen 18 cm 34,90 €

12-15 hengen 22 cm 64,00 €

Tilauskakut

Valmistamme kaikki kakkumme täysin käsityönä Porvoon kahvila/puotimme yhteydessä sijaitsevassa konditoria/leipomossamme.

 

Reseptimme ovat syntyneet lähes kolme vuosikymmentä kestäneen intohimoisen konditoriatyön tuloksena. Tarkoituksenamme on valmistaa poikkeuksellisen laadukkaita tuotteita maailman parhaista raaka-aineista aikaa ja vaivaa säästämättä.

 

Filosofiamme mukaan tuotteiden maku tulee muodostua loistavista keskenään tasapainossa olevista elementeistä, jotka täydentävät toisiaan saumattomasti. Tuotteen rakenteen tulee myös tuoda maut esiin parhaalla mahdollisella tavalla.

 

Tuotteidemme maku syntyy aidoista raaka-aineista ilman keinotekoisia maku- ja säilöntäaineita. Pääosassa makupaletissa ovat suklaat, hedelmät, pähkinät yms. ei sokeri.

 

Välimeren mantelit, aito kerma ja voi, Bronten pistaasit, Madagascarin vanilijat, tuoreet yrtit, sekä yli viisikymmentä eri suklaalaatua ovat vain muutamia esimerkkejä suuresta intohimostamme parhaita raaka-aineita kohtaan joista haluamme tuotteemme valmistaa.

 

Tilattavissa olevat kakut

MANSIKKA-SAMPPANJA GL / L

Syntisen hyvä yhdistelmä Gratiot-Pillière, Brut Tradition samppanjaa ja mansikkaa. Ihanaisella mantelipohjalla.

Valmistusaineet: laktoositon kerma, kananmuna, mansikkapyre, Gratiot-Pillière, Brut Tradition samppanja, laktoositon voi, sokeri, liivate, laktoositon maito, glykoosisiirappi, sitruuna, väriaineet e124 ja e171.

KOLMEN SUKLAAN MOUSSE VL / GL

Alusta alkaen suosituimman kakkumme tittelistä kilpaillut täyteläisen suklainen moussekakku. Valko-, maito- sekä tummasuklaamoussea suklaamantelipohjalla ja suklaaglaseerauksella. Koristelun viimeistelee aidot kultahiput.

Valmistusaineet: laktoositon kerma, valkosuklaa, maitosuklaa (39%), tummasuklaa (65%), kananmuna, laktoositon maito, sokeri, manteli, laktoositon voi, glykoosisiirappi, liivate.

VADELMA-VALKOSUKLAA GL / VL

Hempeän raikas. Pirteä vadelma ja samettinen valkosuklaamousse on jo klassikoksi noussut yhdistelmä.

Valmistusaineet: Laktoositon kerma, vadelmapyre, valkosuklaa, kananmuna, sokeri, manteli, mansikkapyre, laktoositon voi.

PASSIO-VANILIJA-PANNACOTTA GL / L

Pirteä ja raikas. Täyteläisellä mantelipohjalla hedelmäistä passionmoussea, sisällä

vanilijapannacotta madagaskarin vanilijasta sekä itse keitetty vadelmahyytelöraita.

Valmistusaineet: laktoositon kerma, passionpyre, kananmuna, laktoositon maito, manteli,

laktoositon voi, sokeri, vadelma, glykoosisiirappi, liivate, väri e110.

MUSTAHERUKKA-TUMMASUKLAA GL / L

Nopeasti suosikiksi noussut pirteän marjaisa mustaherukkamousse taivaallisella tummasuklaamoussella.

Valmistusaineet: Laktoositon kerma, mustaherukkapyre, tummasuklaa, kananmuna, sokeri, manteli, laktoositon voi.

TUMMASUKLAA-MASCARPONE VL / GL / Manteliton

Madagascarilaisella vanilijalla maustettu sametin pehmeä mascarponemousse sekä venezuelalaisista kaakopavuista tehty tummasuklaa ( 65% )mousse, ohuella tummasuklaa pohjalla sekä ohuen ohuilla suklaalastuilla.

Valmistusaineet: Laktoositon kerma, mascarponetuorejuusto, tummasuklaa, kananmuna, sokeri, laktoositon voi, liivate, vanilija.

TRYFFELIKAKUT

Todella suklaiset tryffelikakut ovat täyttä suklaata; mutakakku pohjan päällä reilu kerros suussa sulavaa tryffelitäytettä. Huom! Nautitaan ehdottomasti huoneenlämpöisenä (ehkäpä kermavaahdon kera).

TALONTRYFFELI

Valmistusaineet: Laktoositon kerma, tummasuklaa ( 65% ), kananmuna, laktoositon voi, raaka-ruokosokeri, glykoosisiirappi, kaakaojauhe, vanilija.

MINTTUTRYFFELI

Valmistusaineet: Laktoositon kerma, tummasuklaa ( 65% ), kananmuna, laktoositon voi, raaka-ruokosokeri, glykoosisiirappi, tuore viherminttu, kaakaojauhe, kuivattu limen lehti. GL L ei sisällä pähkinää, mantelia, liivatetta

ERIKOISRUOKAVALIOT

Laktoositon ( L )

Kaikki käytämämme maitotaloustuotteet ( kerma, maito, voi, rahka )ovat täysin laktoosittomia.

Vähä laktoosinen ( VL )

Joissakin tuotteissamme on käytetty valko- tai maitosuklaata sekä tuorejuustoja ( mascarpone, philadelphia ), joissa on laktoosia. Laktoosin osuus näitä raaka-aineita sisältävissä tuotteissa on kuitenkin vähäinen.

Gluteeniton ( GL )

Suurin osa tuotteistamme on gluteenittomia. Vehnäjauhon korvaamme useimmiten mantelijauholla sen huomattavasti paremman maun takia.

 

Monessa tuotteessa esiintyvää glukoosisiirappi on valmistettu pilkotusta vehnätärkkelyksestä. Nämä tuotteet lasketaan gluteenittomiksi mutta ei luontaisesti gluteenittomiksi.

Tuotantotiloissamme käsitellään myös erilaisia pähkinöitä. Olemme erittäin huolellisia etteivät pähkinät joudu tuotteisiin mihin ne eivät kuulu. Tästä huolimatta emme uskalla suositella tuotteitamme henkilöille jotka ovat erittäin allergisia pähkinöille.

 

PETRIS CHOCOLATE ROOM

KOTIMAISIA KÄSINTEHTYJÄ HERKKUJA

© 2015 PETRIS CHOCOLATE ROOM